Ajanvaraus

Helposti suoraan sähköisestä ajanvarauskalenteristamme tai puhelimitse numerosta 09 685 4225

YHTEYSTIEDOT

Ruoholahden Hoitokeskus
Selkämerenkatu 4
00180 Helsinki

09-685 4225
www.ruoholahdenhoitokeskus.fi

  • Kuntoutustuotteet
  • Terveystyynyt

Uutiset

« Takaisin

Mediflow vesityyny

Mediflow vesityyny on MeNaiset- lehden (1/2009) testivoittaja 

Mediflow® on ylellinen vesityyny, joka on kehitetty alunperin kroonisista niskavaivoista kärsiville ihmisille. Johns Hopkins University`n School of Medicine on tehnyt tutkimuksia Mediflow vesityynystä sekä useista muista tyynyistä. Tutkimustulokset kertovat yksiselitteisesti, että Mediflow vesityynyn avulla koehenkilöiden niska-hartiaseudun vaivat sekä aamuisin ilmenevät kivut ja jäykkyys olivat selkeästi vähentyneet ja heidän yöunensa oli huomattavasti laadukkaampi.

Vedellä täytetty tyyny pysyy myös koko yön paikallaan eikä tyynyä tarvitse 'möyhiä' pään alle. Unen laatu paranee kun uni ei ole katkonaista.

1. Mediflow vesityynyn ylellisen pehmeä hypo-allergeeninen DuPont-polyesterikerros antaa korkealuokkaisen nukkumismukavuuden.

2. Mediflow vesityynyn lämmöneristyskerros estää kehon lämpötilan laskemista yön aikana pään, hartioiden ja niskan alueelta. Tämä on tärkeä ominaisuus tyynyn mukavuutta ajatellen.

3. Mediflow vesityynyn perustana oleva vesitasku mukautuu nukkujan liikkeisiin yön aikana. Yksinkertaisten ohjeiden avulla tyyny on helppo täyttää ihanteelliseksi jokaisen nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin - soft, medium tai firm. Patentoitu Mediflow vesityyny on korkealaatuinen, ylellinen tyyny, jonka voi säädellä yksilöllisesti sopimaan jokaiselle. Ainutlaatuinen veden ja pehmeän hypoallergeenisen kuidun yhdistelmä sekä lämpöä eristävä kerros takaavat syvän ja virkistävän yöunen. Tyynyn mitat: 51 x 71 cm.

Hinta:100.00 €