Ajanvaraus

Helposti suoraan sähköisestä ajanvarauskalenteristamme tai puhelimitse numerosta 09 685 4225

YHTEYSTIEDOT

Ruoholahden Hoitokeskus
Selkämerenkatu 4
00180 Helsinki

09-685 4225
www.ruoholahdenhoitokeskus.fi

Uutiset

3.12.2023ePassi8.8.2021Koronaohjeet25.5.2018Tietosuoja (GDPR)

Voice Massage

Voice massage™-terapia on äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien rentouttamista hieronnan avulla. Voice massage™-terapiassa hoidetaan ylävartalon; rintakehän, kaulan, niskan, purennan ja kasvojen alueen lihakset. Lihaksia rentouttamalla luodaan edellytykset tasapainoiselle puhe- ja lauluäänen tuottamiselle. 

Voice massage™ -terapian tavoitteena on poistaa äänentuottoon ja purentaan osallistuvien lihasryhmien jännitystilat ja ehkäistä siten jännitystiloista aiheutuvien äänihäiriöiden syntymistä. Sitä voidaan käyttää myös tukihoitona äänihäiriöiden terapiassa. Voice massage™ -terapian avulla voidaan lisäksi poistaa purennan toimintahäiriöistä aiheutuvia lihasten jännitystiloja leukojen alueella ja ehkäistä lihasten virhetoimintojen syntymistä puhallinsoittajilla.

Voice massage™ -terapia sopii etenkin kaikille ääniammattilaisille kuten laulajille, lausuntataiteilijoille, opettajille, lastentarhanopettajille, kanttoreille, papeille, puhallinsoittajille, näyttelijöille ja poliitikoille. Urheilijat sekä hengityselinsairauksista (esim. astma) oireilevat ovat Voice massage™ -hoidosta saaneet apua hengitysfunktion parantuessa. Myös istumatyötä tekevät saavat Voice massage™ -terapiasta apua kiputiloihin, jotka johtuvat niska-hartiaseudun lihasten jännitys- ja epätasapainotilasta.