Ajanvaraus

Helposti suoraan sähköisestä ajanvarauskalenteristamme tai puhelimitse numerosta 09 685 4225

YHTEYSTIEDOT

Ruoholahden Hoitokeskus
Selkämerenkatu 4
00180 Helsinki

09-685 4225
www.ruoholahdenhoitokeskus.fi

Uutiset

Voice Massage

Voice Massage™ on äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien rentouttamista hieronnan avulla. Voice Massagessa™ hierotaan rauhallisilla klassisen hieronnan otteilla ylävartalon; rintakehän, kaulan, niskan, purennan ja kasvojen alueen lihakset. Lihaksia rentouttamalla luodaan edellytykset tasapainoiselle puhe- ja lauluäänen tuottamiselle. 

Voice Massagen™  tavoitteena on poistaa äänentuottoon ja purentaan osallistuvien lihasryhmien jännitystiloja ja ehkäistä siten jännitystiloista aiheutuvien äänihäiriöiden syntymistä. Sitä voidaan käyttää myös tukihoitona äänihäiriöiden terapiassa. Voice Massagen™  avulla voidaan lisäksi poistaa purennan toimintahäiriöistä aiheutuvia momemlaisia oireita kuten esim. korvaoireita, palan tunnetta kurkussa sekä ehkäistä lihasten virhetoimintojen syntymistä puhallinsoittajilla.

Voice Massage™  sopii etenkin kaikille ääniammattilaisille kuten laulajille, puhetyöläisille, lausuntataiteilijoille, opettajille, lastentarhanopettajille, kanttoreille, papeille, puhallinsoittajille, näyttelijöille ja poliitikoille sekä jännitystiloista kärsivät. Urheilijat sekä hengityselinsairauksista (esim. astma) oireilevat ovat Voice Massage™ -hoidosta saaneet apua hengitysfunktion parantuessa. Myös istumatyötä tekevät saavat Voice Massagesta™ apua kiputiloihin, jotka johtuvat niska-hartiaseudun lihasten jännitys- ja epätasapainotilasta.

Voice Massagea™ saa antaa vain Voice Massage-koulutuksen käynyt fysioterapeutti tai hieroja.