Ajanvaraus

Helposti suoraan sähköisestä ajanvarauskalenteristamme tai puhelimitse numerosta 09 685 4225

YHTEYSTIEDOT

Ruoholahden Hoitokeskus
Selkämerenkatu 4
00180 Helsinki

09-685 4225
www.ruoholahdenhoitokeskus.fi

Uutiset

3.12.2023ePassi8.8.2021Koronaohjeet25.5.2018Tietosuoja (GDPR)

Palvelut

web_ruoholahdenhoitolaitos_logo_uusin.jpg

Fysioterapia

Fysioterapialla ehkäistään ja hoidetaan sairauksien, vammojen tai kipujen aiheuttamia liikkumisen ja toiminnan vajauksia. Hoidamme pääosin tuki- ja liikuntaelinsairaita, sekä aikuisneurologisia potilaita ja ikääntyneitä.  

Hieronta

Hieronta vähentää kipua ja kiristyksen tunnetta lihaksessa sekä rentouttaa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Hieronta sopiikin useimmille. Hierontaa voi käyttää myös liikuntaharjoittelun ja venyttelyn tukihoitona. 

Voice massage™

Voice massage™ on äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien rentouttamista hieronnan avulla. Lihaksia rentouttamalla luodaan edellytykset tasapainoiselle puhe- ja lauluäänen tuottamiselle.

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksella pyritään lievittämään kipuja, normalisoimaan nivelen liikkuvuutta ja vähentämään lihasjännitystä. Kinesioteippaus ei ole urheiluteippausta. Kinesioteippi on allergisoimaton hengittävä, venyvyydeltään ihon kaltainen teippi. 

Lymfaterapia

Lymfaterapialla pyritään vähentämään turvotusta, lievittämään kipua ja rentouttamaan.

Dry needling

Dry needling on pehmytkudoskivun hoitoa akupunktioneuloilla. Kehoon ei tule neuloista mitään aineita, siksi hoitomuodon nimi on dry needling eli kuivaneulaus.

Hinnasto

PDF-tiedosto 220101 RUOHOLAHTI HINNASTO.pdf (114 kB)